Over ons

We are digital print! DeLe Printing is gelegen in de Stad van Rodenbach, ontstaan in 2011 uit de fusie van Drukkerij Lammes & Maes te Kuurne en Drukkerij Dermaut te Roeselare. We bundelen de jarenlange ervaring in alle aspecten van digitaal drukken.

Er is een waaier aan keuzes, kleuren, papiersoorten, afwerkingen en druktechnieken die voortvloeien tot die ene perfecte boodschap. We beschikken over een enthousiast team die u graag helpt uw product van concept tot afwerking te realiseren tot op de puntjes.

DeLe Printing verdiept zich in het digitaal drukken. Als eerste drukkerij in de Benelux kochten we de Scodix Ultra Pro Digital Enhancement Press. Een primeur gecombineerd met de aankoop van de HP Indigo 7800 Digital Press leveren we sterk staaltje drukwerk.

Deze HP Indigo 7800 Digital Press is de snelste SRA3+ formaat variabele digitale vellenpers in de markt. Met professionele software voor de dagelijkse kalibratie en de nodige meetapparatuur is de kleurreproductie op deze digitale pers bijna identiek aan deze op traditionele offsetpersen. Wat is het doel van DeLe Printing? Het leveren van 100% gepersonaliseerd drukwerk en XL affiches, fotoprints, posters, vinyl stickers, Roll-Ups, enz. produceren tot een mediabreedte van 160 cm. 

De Scodix Ultra Pro laat uw drukwerk tot leven komen. Ooit al eens gedacht hoe kan ik mijn klanten het product laten voelen op papier? Wel door de Scodix Ultra Pro is dit mogelijk, met Digital Scodix Spot HD kunnen we zo dicht mogelijk het gevoel gaan nabootsen. U creëert er een unieke ervaring mee, zo kan een simpel kaartje plots een totaal ander ervaring zijn. Maar deze machine kan meer dan dat! Een tal van mogelijkheden kunnen gecreëerd worden, een klein detail tot gevoel gaan nabootsen en zelfs Braille schrift.

En dan mogen we onze offset zeker niet gaan vergeten. We bezitten een zeer ruim gamma in drukwerkmogelijkheden, we blijven innovatief bezig! Onze jarenlange ervaring in het drukken bracht ons waar we op de dag van vandaag staan endaar zijn we fier op.