Over ons

PREPRESS

Onze prepress-afdeling is up-to-date: de laatste Apple werkstations, software, een CTP-systeem gestuurd door de nieuwste workflowversie van Agfa ApogeeX met als sluitstuk een Acento S plaatbelichter, die uw beelden haarscherp omzet met hoogwaardige rastertechnologie Sublima.

U kunt uw bestanden digitaal aanleveren, maar indien gewenst verzorgen we ook zelf de creatie en lay-out van uw drukwerk. Alles wordt besproken tot in de kleinste details, zodat wij duidelijk weten wat u wil. Wij geven pas groen licht na de goedkeuring van de drukproef.

Wilt u niet voor verrassingen komen te staan als u uw drukwerk ontvangt? Geen probleem, wij leveren u een kleurproef die voldoet aan de ISO standaard en die een kleurvoorspelbaar resultaat garandeert.


PRESS


Onze offset-drukpersen beschikken over de meest geavanceerde technologieën en staan elke dag voor u klaar. Door het vakmanschap van onze drukkers, leveren onze persen drukwerk van optimale kwaliteit zowel voor grote als kleine oplages. En dit alles veredeld volgens de wensen van de klant.

DIGITAAL DRUKKEN

Om het aanbod naar het cliënteel te verruimen en te completeren heeft DeLe Printing recentelijk opnieuw geïnvesteerd in een digitale drukpers: de HP Indigo 7900 Digital Press, Offset-matching quality.
De HP Indigo 7900 Digital Press is de snelste SRA3+ formaat variabele digitale vellenpers in de markt. Bij aankoop waren kwaliteit en constante kleurweergave de prioritaire eisen die werden gesteld aan de apparatuur en de software. Met professionele software voor de dagdagelijkse calibratie alsook de nodige meetapparatuur is de kleurreproductie op onze digitale pers bijna identiek aan deze op onze traditionele offsetpersen.

Onze HP Indigo 7900 Digital Press bevat 7 kleuren, CMYK + Orange, Violet en Green.
Naast deze Indichrome+ kleuren beschikken wij ook over Zilver Metallic ( HP indigo Silver Ink )
In onze rainbow swatch kan u alle mogelijkheden met metallic zilver beoordelen.
Vraag gerust naar onze Rainbow Swatch of Metallic Colors met HP Indigo ElectroInk Silver.
Fluo Pink, Fluo Yellow, Fluo Orange, Fluo Green, Pantone 802, Premium White Ink en andere custom made colors behoren evenzeer tot onze mogelijkheden.

De mogelijkheden van wat je digitaal kan afdrukken zijn eindeloos. De levertijd is kort en bovendien laat de lage kostprijs toe kwalitatief drukwerk te creëren vanaf 1 ex. Verder kunnen we elke output voorzien van variabele data zowel in tekst als in beeld. Dit betekent dat we ons cliënteel 100% gepersonaliseerd drukwerk kunnen leveren. Dit vormt een unieke tool voor mailtoepassingen.

Een nieuwe telg in ons digitaal gamma laat ons nu ook toe om XL affiches, fotoprints, fotocanvas, forex, posters, vinyl stickers, vloerstickers, Roll-Ups, werfdoeken winddoorlatend, makelaarsbord, textielframe's, naadloos fotobehang, m.a.w. alles voor uw buiten en binnenreclame, beurs en evenement, interieur en inrichting, te produceren.

POSTPRESS

De afwerking is vaak de kroon op het werk. Daarom verzorgt onze afdeling "postpress" de laatste hand aan uw drukwerk. Niet alleen voor individuele klanten, maar ook andere grafische bedrijven kloppen bij ons aan voor de nazorg van hun drukwerk.

NEW Scodix Ultra Pro Digital Enhancement Press, 1ste installatie in België.
Digital Scodix Spot HD, Scodix Sense, Scodix Metallic, Scodix Braille en Barcode.

Absolute Digital toegevoegde waarde tot B2 +

Een volledig digitale stand-alone oplossing die barcode en variabele data-applicaties ondersteunt. Compatibel met offset, gelamineerde vellen en digitale prints, de pers verwerkt automatisch een breed gamma aan papierformaten en substraten. Tot B2 + velformaat 545 x 788 mm, 135-675 gsm tot 0,7 mm / 700 micron. High Gloss en variabele densiteiten.

Soms is dit eenvoudig weg snijden en inpakken, maar wij beschikken ook over verschillende andere afwerkingsopties binnenhuis. Snijden, vouwen, verzamelen, vlakverzamelstraat met 1 tot 4 nieten en 3-snit, wire-o binding, boren tot 2 à 10 mm diameter, oognieten, rillen, stansen, perforeren, blinddrukken, nummeren, plastificeren, UV-lak, goud-folie... Voor garenloos brocheren, garennaaien, hardcover afwerking onderhoudt DeLe Printing goede contacten met enkele gerenommeerde boekbinderijen.

GELEGENHEIDSDRUKWERK

Als particulier kan U ook altijd bij ons terecht voor al uw gelegenheidsdrukwerk zoals geboorte, huwelijksaankondiging, jubileum, rouwbrieven, enz.... Binnenkort staat onze eigen collectie voor u klaar.

Contact
Industrieweg 56
8800 Roeselare
Belgiƫ
Tel.: +32 51 24 06 88
Fax: +32 51 24 26 13
BTW: BE 0416.186.913
E-mail: